Yaşam

Ayşe Aslanpay kimdir, kaç yaşındadır? Ayşe Aslanpay’ın Instagram Hesabı nedir?

Ayşe Aslanpay, eski sevgilisi Batuhan Karacakaya hakkında yaptığı açıklamalarla magazin gündemine oturdu. Ayşe Aslanpay, sosyal medya hesaplarıyla merak konusu oldu. Ayşe Aslanpay, Batuhan Karacakaya’ya dava açtığını belirtti. Peki Ayşe Aslanpay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Detaylar burada…

Ayşe Aslanpay, eski sevgilisi oyuncu Batuhan Karacakaya ile ilgili yaptığı paylaşımla magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Geçen yıl sosyal medya hesabından aşk duyurusu yapan eski Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya, Ayşe Aslanpay’a aşık oldu. Bir süre sonra ayrıldıklarını öğrendik. Ayşe Aslanpay son paylaşımıyla yeniden gündeme geldi.

Peki Ayşe Aslanpay kimdir, kaç yaşındadır?

Ayşe Aslanpay’ın 4 Haziran’da İstanbul’da doğduğu biliniyor. Ayşe Aslanpay 25 yaşında ve İkizler burcudur. Eğitimini gastronomi alanında tamamladı. Sosyal medya hesaplarından aktif olarak paylaşımlarına devam etmektedir. Aktif bir Instagram ve Twitter kullanıcısıdır.

Ayşe Aslanpay’ın Monşer adında bir kedisi var. Instagram hesabında birçok gönderisi var. Ayşe Aslanpay yaptığı açıklamaların ardından birçok kişinin desteğini gördü.

Ayşe Aslanpay’ın Instagram Hesabı nedir?

Ayşe Aslanpay, ayrılığının ardından sosyal medya hesaplarını dondurdu. Aslanpay kısa süre sonra sosyal medya hesaplarını açtı ve yeniden paylaşımlara başladı.

Ayşe Aslanpay Instagram hesabı

Ayşe Aslanpay Twitter hesabı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu